Skip to main content

Algemene vragen over het huren van een Photo Booth bij MONSTR

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met MONSTR en stel je vraag.

Kan de gehuurde Photo Booth van MONSTR buiten geplaatst worden?

Ja, de Photo Booth van MONSTR kan buiten geplaatst worden. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat de booth niet in direct zonlicht staat. Overweeg een overkapping of tent, of plaats de booth ’s avonds in de open lucht. Zorg ook voor een vlakke ondergrond, zodat de booth stabiel kan staan. Zijn de weersvoorspellingen onzeker? Houd dan een optie open om de booth bij slecht weer naar binnen te verplaatsen.

De Photo Booth van MONSTR langer dan een dag huren

De Photo Booth van MONSTR wordt standaard aangeboden voor een periode van 6 uur. De vermelde prijzen zijn gebaseerd op deze tijdsduur. Wil je de booth langer huren, bijvoorbeeld voor een extra uur, een hele dag of zelfs meerdere dagen voor een evenement? Dat kan op aanvraag. Op basis van je offerteaanvraag ontvang je altijd een aanbod op maat.

Wat moet je zelf regelen bij het huren van een Photo Booth bij MONSTR

Bij het huren van een Photo Booth bij MONSTR ontzorgen wij je volledig. Wij regelen de bezorging, installatie en het design. Het enige wat aanwezig moet zijn, is een stroompunt en voldoende ruimte om de booth te installeren. Hoeveel ruimte is er nodig? Onze compacte Photo Booth heeft slechts 3m² nodig.

Is er een medewerker aanwezig?

Wij bezorgen en installeren de Photo Booth altijd voor je. Het is niet nodig dat er een medewerker van MONSTR aanwezig is tijdens je feest of evenement. Dankzij de gebruiksvriendelijke software kan de Photo Booth zorgeloos door jou en je gasten worden gebruikt. Een kind kan de was doen!

Met hoeveel mensen kun je tegelijkertijd een foto maken met de Photo Booth?

4, 6, 8 of 10! Het aantal mensen dat op een foto past, is eigenlijk onbeperkt. Je kunt het zo gek en leuk maken als je zelf wilt.

Gemaakte foto's en beelden delen, hoe werkt dat?

Maak je een foto, Boomerang of een persoonlijk filmpje met de Photo Booth, dan krijg je de optie om deze af te drukken en/of te delen via een gratis SMS, eventueel met een persoonlijke boodschap in de tekst of per e-mail.

Wat is een Online Fotoalbum en hoe werkt dit?

Alle gemaakte beelden met de Photo Booth tijdens jouw feest, bruiloft of evenement worden opgeslagen en na het feest geüpload naar een online fotoboek. Deze foto’s zijn alleen door jouzelf te bekijken en je kunt ze zelf delen met je gasten of downloaden voor eigen gebruik.

Wat is de beste tijd om een Photo Booth neer te zetten?

Tijdens feesten zie je dat er naarmate de avond vordert meer foto’s worden gemaakt. Meestal begint het rustig en wordt het steeds drukker. Bij bruiloften wordt de Photo Booth de hele dag door constant gebruikt; in de middag worden meer officiële foto’s gemaakt en ’s avonds is er een piek tijdens het feest.

Hoe snel wordt een foto afgedrukt?

Elke foto wordt supersnel binnen 15 seconden afgedrukt en gesneden en is daarna gereed om mee te nemen.

Een Greenscreen, wat is dat eigenlijk?

Zoals de naam al doet vermoeden, is een greenscreen een groene backdrop. Met een greenscreen kun je zelf een achtergrond bepalen. Superleuk, bijvoorbeeld in de sneeuw op bergen of met een glitterachtergrond. Met een greenscreen is dat zo geregeld.

Design

Hoe werkt het personaliseren van de fotostrip?

Na de reservering bespreken we je wensen met onze vormgever en maken we een gepersonaliseerd ontwerp voor je. Ga je trouwen en heb je een uitnodigingskaart? Dan kan onze ontwerper deze stijl vertalen naar de fotostrip en het startscherm van de Photo Booth. Wil je zelf een ontwerp maken voor de fotostrip en het startscherm? Wij sturen je alle benodigde specificaties.

Kan het uiterlijk van de Photo Booth gepersonaliseerd worden?

Onze Photo Booths zijn standaard wit, maar deze kunnen op verzoek geheel gebrand of in een thema uitgevoerd worden.

Financiële en administratieve vragen

Hoe en wanneer betaal je de gehuurde Photo Booth bij MONSTR?

Na het goedkeuren van de offerte ontvang je van ons de factuur voor het overeengekomen huurbedrag, zoals vermeld in de offerte. De reservering is definitief zodra de factuur is voldaan. Betalingen kunnen gedaan worden per bank, iDeal of andere digitale betaalmethodes.

Moet er een borg betaald worden voor het huren van een Photo Booth?

Bij MONSTR huur je een Photo Booth zonder borg.

Kan je een reservering van je Photo Booth kosteloos annuleren?

Bij MONSTR kun je je reservering voor een Photo Booth tot 2 weken vóór de boekingsdatum kosteloos annuleren.